Ozge-emirr Kızlar kasım ayında 3 aylık iğne vuruldum ocakta doldu 3. Ayı ve benim şuan 1 aydır kanamam var geçen ayda 15 güne yakın olmuştu ama 1 haftadan sonrası lekelenmeydi ama şuan 1 aydır çok kanamam var
[silindi] Ozge-emirr 3 aylık iğneler adet düzensizliği yapabiliyor muhtemelen hormon seviyesi düştüğü sona erdiği için kanamanız bu şekilde. İsterseniz içinizin rahat etmesi için bi doktora görünüş iğneyi yenileyebilirsiniz.
mikkonunannesi- Ozge-emirr aylık iğne kullanın daha iyi olur. 3 aylık da daha fazla hormon içeriyor. Bende emziriyorum aylık iğne l Tercih ettim. Yan etkisi daha az
Ozge-emirr [silindi] iğneyi vurulmayi düşünmüyorum ama bu kanama nasıl duracak birde oğlumu emziriyorum
Ozge-emirr mikkonunannesi- emzirdigim için 3 aylık iğne vurundum ve daha da vurulmayı düşünmüyorum. Bu kanama nasıl duracak acaba
[silindi] Ozge-emirr vücudunuz normal hormon düzenine girince kanama kendiliğinden durur. Diğer adet döneminizden sonra devam edeceğini sanmıyorum. Ama dediğim gibi içiniz rahat etsin isterseniz bi doktora da gidin
Ozge-emirr [silindi] peki bu durumda özür dileyerek soruyorum ilişki oluyormu yoksa adetli mi salıyorum bana 10 günden sonrası özür oluyor dendi ama için rahat etmedi ne yapmam lazim