[silindi] Anne olunca anlarsın Seninde çocuğun olunca göreceğim seni Evi otel gibi kullanıyorsun Her yer saç Gelir bulursam gözüne sokarım (bulamadığım herhangi bir şeyi anneme sorduğumda)
Temizlikperisi denizalismom bir işi de doğru düzgün yap 🤣 herşeyi düzgün yaparım ama annem gelince Elim ayağım dolanıyor yapamıyorum 🤣🤣🤣
[silindi] denizalismom en sevdiğim laf ‘her yer her yerde’ 😂 bi de nasıl tüm anneler evrensel olarak aynı cümleleri kullanıyorlar ya 😅
[silindi] denizalismom Seni alan iki gun sonra getirir kapinin önüne koyar 😅😅 (koymadı anne 12 sene oldu)😅 Aksam yatmaz sabah kalkmaz (şimdi hiç uyuyamiyorum mutlumusun anne)🤣
uykusuzanne__ denizalismom evlenince beni anlarsın Çocuğun olunca görürsün Gurbete gidersen sen görürsün 😂🤣🤣🤣
kirmizibalikbeachte denizalismom ben biraz fazlaydım, annem hep Allah sana senden beter bir kız çocuğu versin derdi. Oğlum oldu 😹 Babanla beni kötü etme sana bişey diyemiyor geliyor hepsini bana diyor… Seni alcak adama acıyorum…..
denizalismom kirmizibalikbeachte hahah babaların hiçbişey haberleri olmayıp herşeyi onaylamaları peki 😂😂