nureslem06 doğun gününü evde balonlarla süsleyen var mı balon zinciri vs tarzı şeylerle kolay oluyor mu
Mnli nureslem06 2 yaşta oğluma balon zinciri yaptık ben zaten yapmayı biliyordum ki aparatlar hazır herkes yapar ama aynı gün 200 tane balonu ağızla şişirince bana bir fenalık geldi başım falan döndü kompresör yoksa ağızla olacak iş değil ya da bir gün önceden yapın kızıma 1 yaşta papatya konsepti yaptım papatya folyo balon yazın googlea kendinden papatya şeklinde onlardan bir sürü alıp duvar yapıştırdık daha kolay oldu oğlum da mesela 5 yaşa penguen istedi ona da yine folyo balon tavandan sarkıttık bu sefer zincir balondan daha kolay ev için de yeterli zincir beni pişman etti
ahmethamza nureslem06 balon zinciri kolay ben hepsini kendim yaptım patron bebek konsepti olarak aldım. Zinciri de balon çok sisirecekseniz pompayla zor oluyor sadece. Zincirle boşluk vermeden sag sol şeklinde takmaniz lazım.
tbys Benimde kızımın dogum gunu geliyor 10 gün sonra intagramda partiden diye Bi sayfa var canm bende ordan süsleme bakicam Evde yapicam cekimini
feyzsali Ben yaptım canım 13 martta instagramdan set aldım happy brithday yazisi 15 balon 3 kalpli balon 3 metre balon zinciri birde 1 balonu vardı içinde kendim sisirdim hepsini kalpliler ve 1 balonj helyumdu pipetle sisirdik duvara yapistirdik gayet güzel olmuştu
forumgurmesi Balon zinciri nispeten uğraştırıcı oluyor. Uğraşmak istemezseniz direkt duvara da yapıştırabilirsiniz balonları. Örnek olarak atıyorum; Rafyaları balonlara bağlayıp hava da uçuyor görüntüsü verebilirsiniz.
miniksincabim nureslem06 teşekkür ederim hayır o Trendyoldan 100 tl gibi fiyata aldım altında 1. 2 ay diye yazılar var fotoğraflari kendim çıkardim ayına göre yapıştırdim