adenmoms Kızlar İnstagram daki hastalanmayan çocuk Sayfasındaki kilo aldıran ve boy uzatan atom tarifini yaptım bugün itibari ile başladım bakalım işe yarayacak mı kullanan var mı etkisini gördünüz mü
KLORAK adenmoms erken ergenlige sebep olur bence bi kısa bi süre 15-20 gün gibi kullanılır ama uzun vadede sıkıntı, içindekileri çocuk gün içinde de yiyebilir zaten
Sermec27 adenmoms ben yaptım yaklaşık 5 aydır kullanıyoruz ama düzenli kullanmıyoruz günde bir kere verdim genel anlamda bir de her gün vermedim mesela 10 gün 15 gün verdim mesela 10 gün vermedin yaklaşık 5 ayda 2 kilo aldı oğlum
elcngoktug sleepnessnami bende yaptım hiç bi etki etmedi günde 3 tatlı kaşıgı verdim 1 ay kullandım gram almamıs
adenmoms sleepnessnami aaaa öylemi yorumlara da çok güvendim hep olumlu dönüşler vardı bakalım işe yaricakmı bizde 😒
Osmankaganomerasaf sleepnessnami Bence o diğer çocukların kilo alası varmış denk gelmiş gbi geliyor bazen 😁
adenmoms elcngoktug aaaa öylemi yorumlara da çok güvendim hep olumlu dönüşler vardı bakalım işe yaricakmı bizde 😒
sleepnessnami elcngoktug ben onları bi de yuvarlak top şekline getirmiştim belki kızım günde 4-5 tane yiyordu ona rağmen 0 kilo boş iş bana göre ama bana göre tabi kilo alanlar da varmış
adenmoms KLORAK uzun vade de düşünmüyorum bitince daha yapmam zaten etki ederse ne mutlu amacıma ulaşmış olurum etmezse de yapcak bişey yok :)
adenmoms Sermec27 5 ay uzun bir Süre 1 ayda etki alan varmış o kadar uzun vadede vermeyi düşünmem zaten buzdolabında 3 ay saklanıyormuş bitince bidaha yapmam bunu yaparken bile çok üşendim 🙈🙈
adenmoms niloya94 ay bende bende 🙈 ben akşamları veriyorum kahvaltıdan sonra verince tokluk yapıyormuş galiba yemek reddi yaşayan olmus yani öyle okudum ben de yatarken yediriyorum . Siz ne kadar veriyorsunz ölçüsü belli mi acaba
Momyyy- adenmoms üç kere yaptım bi faydasını görmedim günde iki kere de verdim Fazla fazla verdim hatta içine Hindistan cevizi yağı da ekledim ama bizde işe yaramadı
adenmoms Momyyy- aaa öylemi üzüldüm , umarım ben etkisini görürüm bir umut denemek istedim . Aslında kilo için değil de daha çok boyu için vermek istedim . 1 ay sonra 3 yaşında olucak 87-88 cm felan biraz minyon tipli
keremegeninannesi Kilo anlamında etkisi oldu ama boyuna etki etmedi. Düzenli kullanmadım bide malzemeleri iyice un gibi yapmak önemli.Yemek yemediği zaman atom veriyorum en azından boğazından bi şey geçti diyorum.Yemekle arası yok ama atomu seviyo oğlum
adenmoms keremegeninannesi bende akşamları yediriyorum yemek reddi olmasın diye yatarken veriyorum ne kadar yediriyosnz acaba