Sarya21 YagmurBegum Tsnb Benim bebeğimin 5 günlükken düştü ama doktorumuz yinede uyardı akıntı olursa koku olursa mutlaka haberimiz olsun o bölgeyi yakıyoruz yoksa enfeksiyon kapat kötü olur dedi isterseniz bir dr a sorun
Tsnb Sarya21 ben gösterdim benim kizimki normalmis tabi görüntüsüne bakarakdan karar verdi herkez mutlaka doktora göstermeli
Sedefbxl Elffth benım oglumuna bes gunlukken dustu erken degılmı bırde gobegın kenarlarındabkızarıklık var cısı yukarı kacmıs
YagmurBegum Sedefbxl doktor a göstermenizde yarar var. Kızarıklık iyi degıl. Doktor bana kızarıklık ateş emme fonksiyonunda bozukluk olursa getır dedı
AnneVeKuzusu Buglem o spreyi içimden çıkan beze mi sıkıp mı kullandınız yoksa spreyi direk göbek deliğine sıkıp mı kullandınz acaba.doktor bize 1 hafta kullan dedi ama içinden çıkan bez bi hafta yetcek gbi degil çnkü
Buglem AnneVeKuzusu spreyi beze sıkıp sildim bez bitincede pamukla sildim canım Bn 20 gün falan kullandım sabah akşam
Senammm YagmurBegum doktor kokladı neden oyle yaptınız dedım enfeksiyon varsa kokar demıstı lazerle yakmıstı etrafını 1 haftada dustu kötu koku varsa bı doktora gosterın derım
Esra___ YagmurBegum bence bi doktora götürün oğlumun da 10 günlükken düştü ve içinde parça kalmıştı dr temizledi 1 hafta batikon sür dedi bence sağlık ocağı falan değil çocuk doktoruna götürün