feyzanuur üç gündür ateşimi 38,5ten aşağı düşüremiyorum. ilaç içip duş alınca bi müddet düşüyo sonra tekrar 39lara çıkıyo. bugün de şiddetli kuru öksürük ve burun akıntım başladı. yaşayan,geçiren var mı allah aşkına pertim çıktı
LadyGaddar feyzanuur Çok geçmiş olsun aynı şikayetler bendede var bütün kemiklerim ağrıyor ben bugün gittim antibiyotik soğuk algınlığı ilacı verdi ama halen heryerim ağrıyor
askbebegimmbenim feyzanuur büyük ihtimal inflenza olmuşsunuz. Benim bebeğim oldu sonra bana geçti yüksek ateş titreme tüm vücutta ağrı halsizlik doktora gittim test yaptı ve influenza hapını verdi emziriyorum zararı yok dedi bence gidin ve ilaç kullanın daha çabuk geçiyor yoksa çok uzun sürer
aylaa26 feyzanuur salgın var malesef bebeğim 3 gündür hastanede yatıyor ateş ve ishalden hatta hastane hep böyle bebek dolu
feyzanuur yavruaslanlar çok teşekkür ederim🩵 doktora gitmedim emzirdiğim için bunu geçirecek kadar etkili ilaç kullanamam bebeğim biberonu asla kabul etmiyor🤧
feyzanuur LadyGaddar size de çok geçmiş olsun😥 öksürük için yarı oturur şekilde yatıyorum o kesiyo biraz ama ateşe ben de çözüm bulamadım. normalde de hiç ilaç kullanmıyorum ondan ilaca bağışıklığım yok çocuğun calpolünden içtim o bi saat falan geçiriyor
LadyGaddar feyzanuur Çok sağol, inan ilaç icmedigine üzülme çünkü ilaç bile etki etmiyor dediğin gibi sadece bikac saat sonra tekrar şiddetlenerek dvm ediyor
feyzanuur askbebegimmbenim allah razı olsun😥 yarın gidebilirsem sağlık ocağına gideyim. ona da gidemiyorum ki oğlumu bırakcak kimse yok havalar buz gibi zaten her yer mikrop… bu gece kendimi ölçeyim yarın geçmezse bi şekilde gideyim. inşallah influenza değildir😭
feyzanuur aylaa26 yaa allah tez vakitte şifa versin hem bebeğinize hem tüm bebeklere😢çok geçmiş olsun
hasibekar feyzanuur Allah şifalar versin inşallah ben ve oglum bir hafta dur bu haldeyiz çok zor bir durum Allah kimseyi sağlıkla sınamasın
feyzanuur hasibekar aminn çok geçmiş olsun size de 😥 inşallah tez vakitte atlatırız hepimiz. oğluma bulaşmadı ama her an dipdibeyiz tersine solumaktan hal geldi inşallah ona bulaşmaz
hasibekar feyzanuur Allah razı olsun sizede çok geçmiş olsun olabildiğince çocuğa dokunurken ellerimizi yıkamalız
LadyGaddar feyzanuur Evet aynen Öyle inşallah kolaylıkla iyileşirsin anne olunca hasta olmakta lüks oluyor
burcubrck feyzanuur sabah uyandığımda ateşim 39 dereceyi her yerim ağrıyordu. Sırt ağrısı kuru öksürük burun akıntısı hapşırık belirtilerim. Gider gitmez influenza a çıktım hemen ilaca başladı doktor toparladım başka türlü zordu
feyzanuur LadyGaddar gerçekten öyle şu an tek derdim çocuğa bulaştırmayıp evde yalnızken ayakta kalabilmek🤕 çok sağ olun🩵
likeli feyzanuur influenza olmuşsunuz. İnanılmaz bir influenza salgını var. Bebeğe bulaşmamıştır inşallah. Ateş için parol kullanabilirsiniz emzirirken kullanılabiliyor. Bebeğiniz çok küçük değilse enfluvir de kullanabilirsiniz doktor yazar zaten. Mutlaka doktora gidin ilaçla daha çabuk atlatırsınız.
feyzanuur likeli parol ve calpolü 4 saatte bir içiyorum ama enfluver kullanmadım yarın çıkabilirsem alayım sağ olun😢