xyz0987 Kızlar bebeğim 5 Ay 15 günlük 4.5 aydan sonra olan oldu gece sık uyanmalar başladı gunduzde gecede sallanmadan besiginde pıspışla uyutuyorum ona rağmen gece çok sık uyanıyor gunduzde uykusu kısaldı neden acaba ya
derya161616 xyz0987 bebeğim tam 6 aylık psikoloji diye bişey kalmadı bende 4.aydan beri 10 dk da bir kalkıyo artık tükendim yani dün 4 ten sonra döndüremedim ana kucağında anca sallıyorum dalarsa dalıyo biraz
gurbettebirannee Aynı sorunları yaşıyorum resmen çocuğumun içine seytan girdi gündüz hiç uyumuyor gece bari uyur diyorum elli kez kalkıyor hele ki sabaha karşı gözü kapalı durmadan ağlıyor ne yapsam durmuyor beynim durdu artık 😔😔😔
xyz0987 derya161616 sabaha karşı uyanmalar felaket yaaa desteksiz uyumaya alıştır diyolar ee besiginde uyuyo memesiz sallanmasiz uyku arkadaşı verdim eline bide ee yine ayni. Bi kadın var uyku egitimcisi aynen bunları onerdi ee noldu yani rutin var uyku araligina uygun uyuyo gece karanlık sessiz bez değişimi yok gece gündüzü biliyo. Diş desem değil kafayı yiycem artik