sevimlipandacik Biz de aynı durumdayız 20 gün sonra tam yaşına girecek hicbirsey yemek istemiyor işin kötüsü emmeyi de çok azalttı zaten zayıf iyice zayıflıyor nasıl geçer bilmiyorum
ebru3457 sevimlipandacik bizde de aynı 15 günde 500 gram kaybetmiş baktığında az gibi ama 2 3 ayda zorla aldığı kiloyu 15 günde verdi gerçekten zor bi dönem
ebru3457 Hll112 bizde tam 1 yaşında götürdük değerleri düşük çıktı 1 ay sonra tekrar gelin dedi tekrar gittiğimizde düzelmemiş olursa bende söylemeyi düşünüyorum
sevimlipandacik ebru3457 Bizim değerleri de iyi haftaya goturcem bakalım kilo da boy da azdı Bizim bakalım ne dicek dr
hilalyi ebru3457 benim kızımada oldu iyileştikten sonra iştahsızlık oldu Kozalak pekmez verdim Zühre ana manka
Hll112 hilalyi böyle markaları doktora danışın bence bu marka için içeriğinin iyi olmadığını okumuştum bi yerde
hilalyi Hll112 doktorlar pek bilmiyorlar ama söyledim verebilirsin bende verdim iştahını açtı dedim daha vermiyorum ve bide hasta olunca yemek yiyemiyor Ana Zühre kozalak verdim geçti
Hennaylzm ebru3457 sürekli zayıflığından bahsetmişsiniz ya bilgi verme amaçlı sordum ayrıntılı birsey sormadim yanii