betulozg Bebeğinizi ne zaman kundak yapmayı bıraktınız? Sonrasında Kundaksız nasıl uyutabildiniz? Kendini uyandırmadı mı? Bebeğim 2 aylık oldu. Bırakma zamanı geldi sanki
asilsmom_ betulozg 6. Ayda uyku tulumunu kundakli dan normal kolluyla çevirdim fakat tulum biraz büyük olduğu için eller icerde kaldı ve bebegim anlayamadı değişikliği 😀😀
betulozg Susuu28_ mutlaka uykuya dalmadan önce ağlıyor. Ben bir sürü kundak denedim ‘sevi bebe kemer kundak’ ı bir kabul etti.
seyma51 Biz 3 buçuk aylıkken falan bıraktık. O da dönmeye çalışıyor diye. Uyurken kundak yapıyordum 10-15 dk uykuya dalınca kumdağı açıyordum yavaşça. Öyle bıraktık
ebru3457 Seftaliannesi bizimde öyle ellerini kulak hizasına kaldırıp uyuyordu renkli ultrason görüntülerinde de elleri hep kulak hizasında duruyordu doğuncada yapamadık elleri yukarıda uyumak istiyordu 😂
benseninanonim sanirim 3 aylik oldugunda falan birakmistim bi gecede biraktim zaten kendisi bazi gecelerde kollarini cikariyordu uykuya dalmasinda ve uyumasinda da bi degisiklik olmadi bizde
betulozg benseninanonim süper haber. Ben kundak yapmazsam gece kendini uyandırır diye korkuyorum en çok
mamisu betulozg şuan ayni durumdayin bende birakmaya calisiyorum 4 aylik oldu kundak yapmadan uykuya dalamiyor ama kundaklayincada sonra zorlayip cikmak istiyor bende zamani geldi diye düşündüm ve bugün kararli bi sekilde baslayacagim bakalm neler bekliyor bizi 😊