Krnmom_ Merhaba sonbaharda oğlumu kreşe gondermek istiyorum. Diyarbakır’da isim yapmış ve gerçekten iyi olduğunu düşündüğünüz kreş var mı ? Çocuğuma birşeyler kaymasını istiyorum
denizalismom Krnmom_ elma şekeri , mutlu gezegenler ve akkids , Amerikan kültür koleji de kreş açtı , yedi iklimin de kreşi var . Bütçeniz ne bilmiyorum ama bayağı var .
Aria4 denizalismom merhaba bu saydıklarınızdan en iyi hangisi biliniyor akd kids nasıldır birde bilmediğim için soruyorum kameradan izlenen kreş varmıdır
denizalismom Krnmom_ elma şekeri, mutlu gezegenler ve yedi iklim den memnun olan çok kişi var çevremde. Üçünü de öneririm 🌸 bende bu üçünden birine göndercem .
Krnmom_ denizalismom Yedi iklim fiyat hakkında bilgi vermedi telefondan. Biz şu an orda yaşamıyoruz ve öğrenme durumum yok sizin bilginiz var mı fiyat olarak
derya0689 Elma şekeri fiyat olarak en yüksek olaniymis ama memnuniyeti yüksekmiş. Mutlu gezegenlere gönderen arkadaşlar da var onlar da memnun. İkisini duydum ben de en çok cevremden
Hividar Fatma Tuğrul akademi kreşi 3 gün once sordum 2 yaş benim oglum 15 bin dediler ama vocukları giden arkadaşlarım var gerçekten mukkemmel bi yer diyorlar