cokkasmabeabi anneadayi_ aynı gün başlıyor genelde 😂😂😂 bel ağrısı Bir de çikolata isteği oluyor birkaç gün önceden
Belinays_mom anneadayi_ benim bi kaç gün öncesinden akıntım çok fazla olur. İkidebir bakarım oldumu diye artık olana kadar . Bide yüzümde sivilceler çıkar
Cileklisut57 anneadayi_ benim 10 gun kala başlıyor hafiften göğüs hassasiyeti ile gün yaklaştıkça o hassasiyeti artıyor 🫠
anneadayi_ cokkasmabeabi benim genelde adetten önce olur. Dünde 9 gün vardı adetime dün kahverengi lekelenme oldu
kelebegiminannesiyim anneadayi_ lekenin devamı geldi mi? Her ay böyle önceden lekelenme yaşıyor musunuz
anneadayi_ Cileklisut57 benimde 10 gün önceden.. muhtemelen bu ayda hamile değilim. Dün kahveremsi lekem geldi çünkü😔😔😔😔
Beyninizikullanmakucretsizdir anneadayi_ hemen hemen 1 hafta kala başlıyor. Bel ağrısı, karın ağrısı, kasık ağrısı ve mide bulantısı 🥴
Pincitho Benim olmadan bir gün önce midem bulanır başım ağırır ara ara sancı girer karnıma ben adım gibi emin olurum ki gece ya da sabaha adet olacam 😂