aybukesimsek Kızlar 43 günlük bebek öksürük burun tıkanıklığı sesi kısıklığı var doktor ciğerleri balgam toplamış diyerek antibiyotik buhar makinesi ve içine konulan 2 ilaç yazmış sizce bu bronşit başlangıcı mı oluyor ?
[silindi] aybukesimsek evet bizim bronşit böyle başlamıştı umarım çevirmeden atlatır minnoş. Geçmiş olsun
aybukesimsek [silindi] hadi ya geçmiş olsun canım sizede benim oğlum değil eltimin oğlu benimki 9 aylık bir sıkıntı yok çok şükür eltimde bu uygulamayı kullanmıyor ben yazayım dedim teşekkür ederiz
aden_26 [silindi] merhaba bizde bronşit olduk..bugün teşhis konuldu. Sizin sureciniz nasıldı? Kaç güne gecti yatış verdi mi doktor..
hepyerdeyizz aden_26 kalıyor genelde tekrarlıyor yatış verilmez muhtemelen ne kadalrik bebeğiniz ? Küçükse verebilirler belki ama az büyük topluysa Evde tedavi Verirler
[silindi] aden_26 yatış vermedi hava verdi günde 6 kere, bir de antibiyotik verdi. 1 hafta sonra kontrole çağırdı. Kontrolde iyi çıkınca ilaçları kestik öyle bitti şükür. Geçmiş olsun umarım sizin minnoş da hemen atlatır 🙏🏼