Credcent Rabiiul clementoni var bizde. Ön kısmı değişik sadece gerisi aynı. Bebeğim 9 aylık yeni kurduk 10 dakka falan oyalanıyor
momas Rabiiul aktivite masası al kesinlikle hem Ayakta durmayı öğreniyor hem adım atmayı öğreniyor mesela ben iki koltuğun arasına denk gelecek şekilde koydum masaya tutunup koltuğa gelip sıralıyor koltuğun ucuna kadar. Yani çeşidi fark etmez her türlü masa al
Rabiiul Credcent benim kızımda 8 ay 28 günlük ilgisini çekiyor mu şuan ne durumda alıp almama durumunda kararsız kaldım
debru Rabiiul valla o zaman kaç yaşında, kaç aylıktı hatırlamıyorum ama şuan bana kuşlanıyım diye vermişlerdi . Bebeğim 7 aylık ve ilgisini çekti. Ama ben parçaları çok eksik diye geri gönderdim 🤭
Rabiiul momas aa süper alayım canım benim kızda yürümüyor kalkmaya çalışıyor popodan destek verince koltuğa tutunup kalkıyor
momas Rabiiul çok faydası var bende boşa aldım sandım ama hem çok vakit geçiriyor hem adım atmayı öğreniyor dengede duruyor ✌️
debru Rabiiul bende yeni e bebekten ilk arabam ilk adım diye bi ürün aldım. Hem ayakta kalmadını desteklemekmin. Hem de sonrasında araba olarak kullansın diye. Ona da bi bakabilirsin.
momas Rabiiul ben fısher price eğitici köpekçiğinkini aldkm ama sıfır çok pahalı şu an ben dolaptan 2. El aldım kadın sağolsun hiç kullanmamış yeni gibiyidi denk geldi 1600 e almıştım 2 ay önce
momas Rabiiul evet yani bende vermek istemedim. Sende o attığını al ne fark eder o da güzel maksat ayakta dursun vakit geçirsn. Ya da dolapta temiz bulursan sende bak