2mutlubebeannesi Kızım 28 aylık 1 haftadan beri tuvalet eğitimi veriyorum 2 gündür bazen söylüyor bazen kaçırıyor yarın öğlen misafirliğe gitcez ve akşam yemekte de orda olacağız ne yapmalıyım beslesem tekrar başa sararız diye korkuyorum siz neler yaptınız
Dmt-01 2mutlubebeannesi bolbol kıyafet ve alıştırma kilodu alın enazından misafirliğe gittiğiniz ev kirlenmesin.lazımlığa alıştıysa yanınızda götürün ara ara sorun
Ahu2 2mutlubebeannesi yanınıza yedek kıyafet alabilirsiniz, yanısıra lazımlık ya da klozet aparatınızı yanınıza alıp ara ara çişe götürebilirsiniz bez takmayın derim☺️ ben bu şekilde ilerliyorum🍀
hepbahar123 Ben şahsen bu sürecte zorunlu olmadıkça hiçbir yere gitmedim . Köyde dışarıya çıkarttık gelince müsait bi ağaç dibine 😅😅😅 en doğalından am aköyde tabi
hepbahar123 Cesaret edemedim yani bir yere gitmeye ama aradann vook zaman gectiginde kaynanam hala bezleyelim gece diyorsu dinlemedim çöp poseti alt açma bezi vs getirdim yatırdığım yere serdim cift kat giydirdim çok da sızmasın diye