Oglunasikbiranne08 Kızlar oğlum 6 buçuk aylık . Gece 3 kere kalkıyor emmek için . Sizin bebekleriniz de öyle mi ? Ne zaman geceleri aralıksız uyurlar ?
[silindi] Oglunasikbiranne08 5.5 aylik 3 saatte bi emer 2 kez kesin simdi dedim ya kendi nazarim degeer gece 27378282 kez uyanırım😂😂
Sarpmom Oglunasikbiranne08 Bizde 6 aylığız siz yine 3 kere kalkıyorsunuz ben uyku sersemi halimle sayamıyorum artık 🤦🏻♀️
Oglunasikbiranne08 [silindi] 😂😂😂 aman nazar değmesin . Yani uyansın benim icin sorun değil . Bazı anneler diyor gece kesintisiz uyuyor diye şaşırıyorum 😂
[silindi] Oglunasikbiranne08 yani 3aylikken 5 saat kesintisz uyurdu sonradan içinden çaki cıktı😂sana kırıldım uyanirsa ben uyksjz kalırsam sen uzulmezmisn😂
Oglunasikbiranne08 [silindi] uyansın benim icin sorun değil derken kendimden kasdettim 😂😂🤣 benim oğlum da o zamanlar bir ara 6 saat uyumuştu 🤣 ilk ve son oldu bir daha göremedim
Oglunasikbiranne08 Sarpmom ayy niye uyanırlar anlamam karnın tok altın temiz uyu iste misil misil 😅 yetmiyor sabahtan aksama kadar kudurdukları