Merryyy doktorun sizi yönlendirmesi lazım aslında… kakada kam devam ediyorsa demekki diyette olduğunuz şey değil başka bir besin alerji yapıyor yada çoklu besin alerjisi var.. yanlış hatırlamıyorsam bağırsak tepkili alerjiler kanda yada deri testinde birinde gözükmüyordu sonuç alınmıyordu birde 10 gün içinde ilaç aldığındada doğru sonuç vermiyormuş doktorumuz demişti ve o yüzden deri testi yaptıramamıştık.. mesela benim kızımda doğduğunda süt ve süt ürünlerine alerjisi vardı kan testi ilede ispatladık ama cildi döküyordu kakada sadece mukus vardı kan yoktu 3 aydır diyetteydim geçen bayramda baklava yedim üç gün üat üste döküntüsü olmadı sonra börek yedim peynirli yine döküntü olmadı ama kakada çok minik iğne ucu kadar kanlar gördüm birkaç tane kaka testi yapıldı gizli kan yok dedi doktoru ayın 25 inde alerji doktoruna tekrar gitcez ve testini yenili ez alerji geriledimi yoksa devammı yoksa geçtimi diye.. diyet çok önemli dikkatli diyette iyileşiyor çabucak bunun için alerji diyetisyeni ile çalışmak gerçekten önemli… ben testin durumuna göre diyetisyenle çalışıcam bizim hiç tahmin etmediğimiz ürünlerde alerji besin içeriği olabiliyor… ilaçlarda dahi