Seyma_52 Hazır sütün artması için satılan çaylardan hangisini kullanıp faydasını gördünüz acaba. 21 günlüğüz sütüm yeterli gelmiyor , bunu ben bile anlıyorum göğüslerimden. Fayda gören varsa hangi marka olduğunu yazabilir mi
Kusannesi Seyma_52 humana arttırıyor evet bide kesinlikle hemen git eczaneden bestlak damla al. 3 gün sütüm gelmedi cocugum açtı sonra hemşire önerdi aynı gün sütümü getirdi. Artık diğerinden akıtodu süt durduk yere.
gezgin_anne Seyma_52 cnm daha yeni bebegin sürekli emzirmeyi dene illa ki artar şu ve uykunu ihmal etme hazır çaylar yerine tahin komposto falan ye
Gamzebodur Humana emziren anne çayını öneririm arttırıyor gerçekten ama en önemlisi kendini üzmemen ve artmıyor diye olumsuz düşünme bebeğin emdikçe muhakkak artacaktır
Goldgirl Kesinlikle bol bol emzirmek ve su en az 3 litre ben ilk zamanlar yediğime içtiğime çok dikkat ettim hep faydalı şeyler yedim içtim çaylarıda denedim ama psikolojik kesinlikle
Omerzeynep Seyma_52 ben mamsel ve hünnap ın çaylarını kullandım fayda gördüm. Ayrica bol dereotu 3 litre su, tahin veya tahin helvasi, ayni zamanda uyumak sütümü bol bol arttırdı