yelizmol Arkadaşlar merhaba bebeğim 6,5 aylık haşlanmış yumurtanin beyazina veya sarisina karşı bir tepkime yoktu fakat bu sabah yağda pişirip veriyim dedim normal sıvıyağ ile yaptım çok az verdim ağız kenarları full kızardı böyle bir durum yaşayan var mı?
pozitifanne06 yelizmol belki alerjiden değildir yağ tahriş etmiş olabilir sadece yağ dokunan yerler olduysa
pozitifanne06 yelizmol benim kızımın yumurta alerjisi var bir dönem haşlanmış yumurta alerji yapmıyordu pankek yeyince hastanelik olmuştu yumurtanin pişme süresi protein açısından onemliymis zaten yumurta diyeti açarken de önce fırınlanmış yani iyice pişmiş yumurta ile başlanıyor bu sebeple.
pozitifanne06 yelizmol evet tekrar deneyin eğer sadece yağ değen yerler kizariyosa sorun yoktur, eğer 1 tatlı kaşığından fazla yediyse ve sadece ağız cevresi kizariydiysa da sorun yoktur
ozik yelizmol muhtemelen yağdan olmuştur. Mümkünse tereyeğı ya da zeytinyağı kullnsanız sağlığınız için daha iyi olacaktır.
yelizmol Pinrrr hayır goturmedin fakat bugün denedim zeytinyağında pişirdim bu sefer herhangi birşey olmadı sanırsam sıvıyağ tahriş etti