Almilabebek Kızım 2 ay 8 günlük sürekli ağzında tükürük yapıyor salya akıyor normal mi neden olur acaba
Aryasare Almilabebek 3 ay 5 günlük olduk hala tükürük çıkarıyo 😂😂😂 Çok normal canım, bunlar diş belirtileri ama daha dişler çıkmaz belirtileri çok önceden baslarmış
Gznpmv Almilabebek bizimkinde 2ay 4 günlük oda öyle tükürük birikiyo bugünde salya aktı hep normaldir galiba ya
Ironmann Almilabebek tükürük çıkarması aynı zamanda sindirim sisteminin de düzgün çalıştığını gösteriyormuş.
Aryasare minnosvetontis Ellerini ağzına almayı bıraktı bizimkisi 2 hafta önce şuan 3 ay 5 günlüğüz 😂 Elleri ağza alma işi bitiyorda tükürük bitmiyo 😂
Almilabebek minnosvetontis bizimki de emdikten sonra sürekli eline ağzına götürüyor gazdan dolayı sanırım bebeğim kolik 😕
Zuhal3838 Bizde 2 aylığız bu ara çok fazla eli ağzında salyalı. Dr normal dedi. Bu şekilde devam edermiş dişler çıkana kadar. Ayrıca emme refleksi kuvvetli olan bebekler daha çok ellerini emerlermiş 😌
minnosvetontis Aryasare hahah ah su donemleri atlatakim cok cabuk.. ama kesin buyuncede ozluycem amaa 😊
Aryasare minnosvetontis Bende hep bi an önce otursa bi an önce yürüse diyomda biyandan da doyamıyorum hiç çabuk büyüyo gibime geliyo 😂
minnosvetontis Almilabebek yaa benimkide gazli bebek ama alttan pirtliyo cikartmak icin ugrasinca da getiryo olabilir.. bende genelde acaba acmi diye dusunuyorum 😖
Mehsu18 Almilabebek normalmiş canım gecen hafta kontrolde sordum daha da fazlalasıcak dedi doktorum bende senin gibi merak etmiştim sormuştum