cokbilmismom Gamze_cnky1 bizde bir yaş hediyesi olarak alacağız katlanir olanı almak daha mantikli değil mi sizde bu arabaya sığmıyormuş sanırım kuzenlerim var onlar öyle dediler katlanır almadıklarına pişmanı olmuşlar @byzyldz
byzyldz cokbilmismom katlanılır olanın linkini atabilir misiniz acaba arada fiyat farkı çok yoksa mantıklı ama çoksa bizim aracımız yok zaten://
Gamze_cnky1 cokbilmismom Arabaya koyup nereye göturcenize bağlı. Çok sık seyahat edip o da yanımızda olsun istiyorsanız katlanan alın, bütçeniz uygunsa.
cokbilmismom byzyldz 14 bin katlaniri. Bide üstünde ki güneşlik daha geniş. Bi bisiklet daha çok yasin kullanılacağı için bence güneşlikte önemli. Link atmak yasak buraya hepsiburadaya katalanir globber yazın çıkıyor
cokbilmismom Gamze_cnky1 anladım çokta seyahat eden birisi değiliz aslında ya sizin aldiginiz gunesligi biraz küçük gibi ya yazın sıkıntı oluyor mu yoksa ben ilk önce onu alırım diyordum
Gamze_cnky1 cokbilmismom Ya zaten ben öğle güneşinde dışarı çıkmıyorum , sabah ve akşam üzeri için yeterli, uv korumalı şapkası var onu takarım çok sıkıntı olursa, seyahat fazla değilse aralarındaki 5 bin fazla gibi
canparem11 byzyldz e bebek 8 bin Globber 9 bin yani aradaki fark çok yok, Globber çok daha iyi kalite akıyor her yerinden öneririm canım e bebekteki benim hoşuma gitmemişti
byzyldz canparem11 zaten e bebekteki 3-4 olsa onu alcaktık ama fiyat çok olunca dedik bari globber alalım