Poncikkkk Arkadaşlar ben 3 aylık hamileyim hemen acıkıyorım yemek yiyorum karnım doyuyor ama iki saat sonra aclık hissi tekrar başlıyor bukadar yemek yemek için erken değil mii psikolojik mi bu durum
Bhr28 Poncikkkk merhaba ben de 10 haftalık hamileyim . Az az sık sık yememi söyledi doktorum . Ben de sizin gibi acıkıyorum hem de midem bulanıyor .
mbmy Poncikkkk psikolojik olabilir nefis sonuçta bir şey görünce canın çekiyor ama dikkatli ye çünkü şuan yediğinin bebeğine bı faydası yok sen kilo alıyorsun son ayarlara yer bırak derim 😅 her şeyden azar azar sık sık ye sağlıklı beslenmeye dikkat et
Poncikkkk Kontes0011 zaten dikkat ediyorum aslında ama cok kilo alacam böyle giderse😄 iştah aldı başını gidiyor
Kontes0011 Poncikkkk doğum yapıp alınan kilolar gitmeyince bi pişmanlık oluyor 😀 siz yine de dikkat edin
Bhr28 Poncikkkk meyve , badem , ceviz tarzında atıştırmalık olabilir . Çünkü sürekli yemek yemekte insanın sinirini bozuyor 😅
ElisaMom_ Poncikkkk bende aynıyım ya mesela dün akşam 2 tane duble çiğköfte dürüm yedim pek sağlıklı da beslenemiyorum canım ne isterse onu yiyorum ya😪