hhilalc Arkadaşlar 1 aylık oğlum aşırı gaz problemi var. Aslında gaz çıkarıyor ama yetmiyor sanırım. Gaz damlası falan verdik ama sanki o daha da sıkıştırdı gibi geldi bana. Clinikid masaj yağının reklamlarını çok görüyorum ama güvenemiyorum. Kullanıp memnun olan var mı
biricik9 hhilalc ben kullanıyorum şuan da doktoruma gösterip öyle aldım oda bana tavsiye etti kullandım yani rahatlıyor bebeğim sayfasında masaj videoları var ona göre yapıyorum sakinleşiyor ama benim bebeğim kolik olduğu yani ne yaptıysam asla tam çözüm bulamadım en son bebek spasına götürdüm oda çok iyi geldi baya gazı için tavsiye ederim birde gün içinde 1 veya 2 defa bebek arabasına katıp evde gezdire bilirsin buda gaz için iyidir doktorum söyledi
myavocado hhilalc clinikid ben de kullanıp memnun kaldım, karnına sürüp i love you masajı yapıyordum, ayak altlarını bu yağ ile ovuyordum güne iki ya da üç kez. Biraz da olsa rahatlattigini düşünüyorum, iyi geldi oğluma
Bunedunyakardesim hhilalc bende aldım bekliyorum hala gelmedi kendi sitesinden alınca geç yolluyolarmis hep size tavsiyem ya Trendyol ya da Hepsiburadadan alın
hhilalc biricik9 kolik olduğunu düşünmüyorum ben çocuğumun ama bu hali bile çok zorlayıcı. Allah sizin yardımcınız olsun 🙏🏻 bebek spası 40 ında götürmeyi düşünüyorum ama bebek arabasında da asla durmuyor çığlık çığlığa ağlıyor. Ancak kucağımıza alıp squat gibi yaylanma hareketleri yaptığımızda biraz sakinleşiyor
hhilalc myavocado teşekkür ederim bende sipariş verdim gelince deneyeceğim inşallah bize de iyi gelir
hhilalc Bunedunyakardesim yaa bende kendi sitesinden pazar günü sipariş vermiştim hala kargoya verilmedi. Keşke daha önce öğrenseydim trendyoldan alırdım
biricik9 hhilalc çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏻 götürün bebeklere spa çok iyi geliyor inşAllah daha uzun yılları olur 🤲🏻 normal de bebekler bebek arabasını çok sever zamanla inşAllah alışır bebeğiniz bebekler kucakta sakinleşiyor güvende hissediyor Allah sizinde yardımcınız olsun 🪻 o masaj yağı da çok iyi kullandım her altını değiştirdimde yapardım masajını sakin olurdu onunla beraber kiraz çekirdekli bel bandıni da kullanırdım daha fazla faydası olurdu
Rabiiul hhilalc benim kızım gazlı bebekti çok yardımcı oldu gaz problemine göre kullandım ben düzenli kullanmadım onu kullandığım gün rahatça gaz çıkarttı kakasını yaptı tam bir vakit söylemiyorum maalesef
hhilalc biricik9 benim oğlum masajı da çok yaptırmıyor sürekli ağlıyor ama sakin olduğu anlarda deniycem inşallah faydasını görürüm. Cevabınız için teşekkür ederim 💐