Azyef Aminehumamoms birde the elite home diye bşr sey favlamısım ama onuda denemedım elimdeki bitince alıcam birını
Aminehumamoms denizalismom toz olanımı diyorsunuz? Ondan memnu kaldım ama pratik bir ürün arıyorum hani fıs fıs sıkıp makineye atmaya öbürü pratik deil vakit lazğım ona
Aminehumamoms yavruaslanlar bendee :( pratik birley arıyoeum sıkıp hemen makineye atmaya hemende çıkarsın istiyorum lekeyii
aslanmomss Aminehumamoms fıs fıs olan o kadar başarılı gelmedi bana toz kadar :( boşuna almışım hissi oldu
nilsara Aminehumamoms ben fısfısı kullanmadım toz olanı kullanıyorum ama ben onı makinayada atıyorum öylede çıkarıyor uzun programda yıkıyorum 1.20 dk da yıkıyorum hiç leke kalmıyor
aslanmomss Azyef evet onu bende gördüm ama denemedim henüz kullanan varsa belirtirse şans verebiliriz çünkü lekeler maalesef kolay kolay çıkmıyor :(
Aminehumamoms Azyef stopu annem kullanıyor ona gittiğimde denedim ama bebek kıyafetlerindeki lekelere pek etkisi yok örnek meyve lekesi çıkarmıyor öyle hafif lekeleri