emos2227 Canlar bebeğim 12 günlük sarılık sınırda . Emmesi de çok yavaş ve isteksiz . Biberonla destek veriyorum sütümü sağıp ama sütüm de az geliyor . Çözüm olarak mama kullandınız mı ?
[silindi] emos2227 sut yetersizse mama takviyesi yapilmali Hatta benim sutum yeterli olmasina ragmen doktor mama kullanmami istemisti sekeri dusmesin bebegin diye
biricik9 emos2227 benim 2 ay sürdü sarılığı mutlaka mama ver hatta kendi sütünden daha fazla mama ver sarılığı geçene kadar ben sonradan öyle yaptım geçti
adenkusunannesi emos2227 mecbur mama vericeksin aç kalınca kan değerleri düşüyor sarılık daha çok yükseliyor 1 buçuk ay çektim hastanelerde çok iyi bilirim, hiç kimseyi dinleme mama ver 2 saatte bir sürekli emzir yettiği kadar bebeği güneş alan yerlere koy mümkünse
newmo Ben mama verdim az verdim pişmanım uzayan sarılığa çevirdi hastanede yattık ve 2 ay mahvolduk eğer benim gibi olmak istemezseniz kusana kadar mama verin doktor 2 saat diyor ya bekleme 2 saati soyundur uyansın ver mama sürekli
afrasena emos2227 Hiç kendini kötü hissetme bizde yaşadık aynı şeyi bebek Allah korusun hastanelik olacağına mamayı ver canım ❤️