maviummu19 merhaba öncelikle geçen ay almıştık lazımlığı anlattım buna çiş yapılıyor falan diye benimle girdi tuvalete bu 1 ay boyunca bezini çıkardık o da çiş yaptı son bir hafta artık bezimizi takmayacağız büyüdün cocuk oldun çocuklar tuvalete yapar çişini kakasını dedim 1 hafta sonra da çıkardım bezini bak kilot giyeceğiz artık sen büyüdün çocuk oldun cocuklar çisini kakasını tuvalete yapar dedim şarkı falan açtık birdaha da takmadım gece gündüz ilk iki gün sürekli tuvalete götürdüma bak çişini yaptın dedim kaçırdığında çişimiz kaçmasın tut tuvalete yapalım dedim bazen kaçabilir ama biz tutalım dedim biz kakada sorun yaşadık yaparken korktum dedi hep etkinlik yaptım kaka çiş çizdim kukla yaptım onları konuşturdum tuvalet kaka çiş çizdim onları parka gidiyormuş gibi yaptım evde etkinlik için aldığım simli toplar vardı onları kakasını yapınca üzerine attık bir de kakasını yaparken sarıldım korkacak bir şey yok anneler babalar da kakasını yapaıyor sen çok cesursun çok güçlüsün dedim kakasını tuvalete yapınca da babasınû arayıp süt çikolata falan istedik öyle bugün yapmak istemedi yine tuttu ben fark edip götürdüm yok dese bile sarıldım o zaman yaptı ha bir de bebeğimize de tuvalet yaptık o da kızınla oturup tuvaletini falan yapıyordu oyun oynarken bebekleriyle tuvaleti geliyordu annesi onu götürüyordu bir de ıslak kek yapmıştım gece onu bebeğin poposuyle yaptığımız tuvaletine sürdüm sabah bak kızım bebeğin de kakasını yapmış dedim teprik ettim sarıldım poposunu sildik halasıyla annenle babasıyla konuşurken altına yapsa tuvaletini yapmasa bile biliyor musunuz benim kızım büyüdü artık tuvaletini tutuyor altına kaçırmıyor çişini kakasını tuvalete yapıyor dedim öyle bakalım hergün bir tık daha iyiyi gitti inşallah yarın daha iyi olur gece de alıştırma kilodu giydiriyorum