tubidy_90 Kızlar bebeğim 8 aylık 2 haftadır sürekli pişik 1 hafta önce hastaneye götürdüm Fito sudokrem ve majezik adlı kremleri yazdı bunları karıştırıp sürüyorum doktor iyi geleceğini söyledi ama hiç bir değişiklik yok ne yapabilirim?
gunay2007 tubidy_90 altını ıslak baglamayın ben ıslak mendille sildikten sonra peçeteyle siliyorum kuruluyorum bas çek yaparak sonra baglıyorum piştiğin sebebini bulun önce bizde Prima bez pişik yapardı mesela onun dışında pişik için vazelin sebamed sudocrem az miktar zeytin yağı bunlardan kullanabilirsin
hndathn tubidy_90 dış çıkarma zamanı da etken olmakla bırlıkte geçmeyen tekrar eden pisliklerde alerji de düşünülebilir.her ıkısınıde pıyasada tıbbı ya da kozmetık markalarının ürettiği kremler ise yaramadı. Kaynanam bır de arka tüp kremle paket yagı dene dönüştürüp dedı sürdüm her kaka yaptıklarında bezlerını bır müddet açık tuttum günde bırkac defa ıslak mendıl asla kullanmadım zaten alt sılme pamuğu kullandım çocuklarımda bır baktım onca para verdıgım kremler hıcbır ise yaramazken küçük yesıl arka tüp kremle bır kaşık sürdüğüm o katı yağ 3 günde geçirdi
ftmrdcccc tubidy_90 benim kızımın da çok inatçı pisikleri oluyor şuanda da mesela hiçbir şeyle geçiremiyorum daha önce de defalarca denedim bir çok ilacı vs en güzeli gül suyu geliyor o hafifletiyor hatta bazen 1 saat içinde söndürdüğü bile oluyor
eyberenimo Neden pişik olduğunu bulun mesela ben oğluma portakal kivi gibi asitli yiyecekler verince pişik olurdu mutlaka bir sebebi vardır beş değişimi ıslak mendil değişimi bir çok sebep olabilir hakiki tereyağ varsa elinizde biraz eritip sürmek işe yarar