Cnprtk 3 ay 10 günlük bebeğim yatmak istemiyor kucağa da alıştırmadm. Daha düne kadar ellerini emip oynardı kendi kendine noluyo anlamadm hiç yatmak istemiyor bunu yaşayan var mı kollarım koptu kucağa alıp dolaşmakta
Sblsrgnsn Cnprtk 4.5 ayligiz 1 ay once basladi o aglamalar sirt ustunde hala gecmedi oturmak istiyor surekli yattigi zaman feryad figan surekli kucakta durmak istiyor bi caresini bulamadim henuz
Merveyavuz Cnprtk Gaz problemi hala varsa gazı olmadığı için olabilir. Yada artık huy edinmeye başlamışda olabilir 🤭 keşfetmeye başlıyor artık canım yatmamak oturmak istemesi çok normal dünyayı yeni keşfediyor 😊
Cnprtk Sblsrgnsn anlamadm alıştırmadık ama bu aylarda böle demek bide gündüz neredeyse hiç uyumuyor yarım saat uyuyo kalkıo
Kubra4 Yuzustu dene kucaginda gazi olabilir yuzustu yatinflca karni scak oluyor ve rahat uyuyor benm bebegimde oyle sadece yuzustu yatiriyorum kucagmda. Yataginda deil ama tehlikeli olabilir..
Cnprtk Kubra4 yüzüstü günde 3 -4 defa deniyoruz ama 5 dk zor tutuyorum bi süre sonra sıkılıyo sanırım 🙄