busegul96 Bebeğim 6 günlük daha hiç memeyi tutmadı ağzına değdiği gibi ağlıyor biberon da tutamadı kaşık ile besliyorum kendi sütümü sağıp böyle bir durum yaşayan varmı önerileriniz varsa yardımcı olabilir misiniz
erays busegul96 Göğse yukardan süt damlatıyorlar öyle tutuyor Bebekler… bu emzirme işi çok zormuş bende bunaldım valla Allah yardımcımız olsun.
Birpsikologggbirmimar busegul96 benimde öyle oldu silikon göğüs ucuyla emzirdim bir süre . Silikon göğüs ucunu takıp üzerine mama damlatıp çekmesini sağladım . Ama öncelikle göğüsüne masaj yapıp sütünün geldiğinden emin ol canım
busegul96 Birpsikologggbirmimar kendi sütüm geliyor aslında memei verirken damlatıyorum dediğiniz gibi ama ağzına değdiği gibi çığlığı basıyor bir kere bile tutturamadım silikon ucu denicem inşallah işe yarar 😞
Birpsikologggbirmimar busegul96 canım benimde sütüm vardı ama emzik verdiler benim iznim olmadan doğduğu gibi emzikten sonra da bir daha tutmamıştı. Ben sadece silikonla emzirmiştim ama sonradan bıraktırdım . Biraz zor oluyor bıraktırmak ama en azından anne sütü alıyor .
berfns Çok zor bende yaşadım bebeğim 21 günlük hala bazen yaşıyorum tutmuyor mememi ama ağladıkça ağladıkça tutacak mecbur siz sağıp sağıp biberonla vermeye çalışın sarılık olmasın