ozlem_aras Selam anneler oğlumda sidefer kullanmıştım sorun yaşamadım ama kızımda karın ağrısı ve kızarıklık yaptı siz ne önerirsiniz içeriği temiz olan bebek 5aylik
ozlem_aras nnoktaa anladım doktor tavsiyesi olmadan kendim arastridigim icin soruyorum kusura bakmayın öyle mi kullanılması gerekiyor doktor oğlunuz için o şekilde kullanın mi dedi
nnoktaa ozlem_aras evet miktarı doktor belirledi. Ancak doktorlar maalesef çoğu zaman içerik okumayı atlayabiliyorlar. Bizim doktor bize başka bir demir ilacı tavsiye etmişti. Kendisine ama onun içinde maltodekstrin var deyince. Hiç dikkat etmemişim dedi.
nnoktaa ozlem_aras evet miktarı doktor belirledi. Ancak doktorlar maalesef çoğu zaman içerik okumayı atlayabiliyorlar. Bizim doktor bize başka bir demir ilacı tavsiye etmişti. Kendisine ama onun içinde maltodekstrin var deyince. Hiç dikkat etmemişim dedi.
ozlem_aras nnoktaa içerik bilmeniz beni rahatlattı diyebilirim birde bestiron deneyeyim bakayim çok teşekkür ederim
ozlem_aras Kimi kilo basi 2 damla kimi kilosuna gore 1.damla veriyor bazende sabah 10 akşam 10 damla kafam çok karıştı yine de teşekkürler öneri icin
mihraelizan Bizim 12 damla vermemiz gerekiyor doktor kilosuna göre öyle uygun verdi ama nasıl ne zaman vereceğimi söylemedi nasıl vermeli miyim bilgisi olan var mı ?