kelebekmom Merhabalar🌸spora giden veya başlayacak olan var mı bebesi küçük olup. 16 aylık bebem var anneme bırakıp gitmeyi planlıyorum 🥹ama bu plan sadece umarım icraate geçer 😅nasıl yapıyorsunuz motivasyon oluyor mu diyet için işe yaradı mi spor 🫠
Femme1 kelebekmom ramazan öncesi 1 ay gittim ramazan da eliptik aldım devam ettim 70 den 65 e düştüm devam edıyorum
Asyaveannesi04 kelebekmom Bebeğim 6 aylık olunca aletli platese başladım, zaten çalışan anneyim işten sonra 1 saat gidiyorum 1 senede tüm doğum kilolarımı verdim, ramazan da gidemedim almışım maalesef 🥲 4 kilo
nnoktaa kelebekmom bekarken ve gebelik öncesi düzenli pilatese giderdim. Şimdi oğlum 15 aylık. Evime yakın bir yer bulsam tekrar başlayacağım.
iclalim kelebekmom bende gitmek istiyorum evime yakın var Bitane ama oğlum 14 aylık küçük eşim işten yorgun geliyor bazen mesailere kalıyor nasıl gitcem :(
kelebekmom Femme1 Ya ben evde yapmaya kalktım 2 gün sonra yapamadım :( devamı gelmiyor bebem yapışıyo bana. Alet almaya da açıkçası hem evimde yer yok hemde pahalı :(
kelebekmom Asyaveannesi04 Ya pilatese çok özeniyorum çok güzel 🫠vermişsiniz daha da verirsiniz :) ben evde yapamıyorum onun için salona gitmeyi düşünüyorum.
kelebekmom nnoktaa Pilates sıkılaşmaya yarıyor mu ? Sanki ağrılara vs iyi geliyor gibi bilmiyorum gitmedim de 😅 bebeklerimiz aynıymış. Benim de evime yakın yer yok :/
nnoktaa kelebekmom ben aletli pilates yapıyordum. Fibromiyaljim var. Bel sırt omuz ağrılarımda pilatesin çok etkisini gördüm.
sarmaliklahana kelebekmom 1aydır düzenli aletli platese gidiyorum 3-1 yasında kızlarım var. Akşam saati gidiyorum son der 21.00 de. 🤭 Eşim bakıyor hatta geldiğimde küçük kızım uyumus oluyor haftanın iki günü. Birde yanımda #arkadşaım var motive oluyoruz. İncelme baya olmus göğüs bölgemde 5 cm. Bacaklarda hiç. Kollarda 2 cm. Diyet yapmıyorum birde yapabilsem daha cok gider de başlayamıyorum bir türlü 🫣 inşallah bu ay için dikkat edicem en azından 😄
kelebekmom sarmaliklahana Yaa çok güzel etkisi olmuş bence de diyetle destekleyin :) çok şanslısınız beniö eşim 9 dan sonra geliyor bakamaz o vakitte
sarmaliklahana kelebekmom valla 4 senedir cocuklar hep önceliğimdi. Artık psikolojik destek de alıyorum. Kendime gelmeye calışıyorum. Eşimde baksın Bi zahmet 😄🤭
Nurci kelebekmom özel hoca eğitim veriyor yani salona gidip yapmak yerine evde pilates dersine katılıyorum ücreti aylık 600 tl