Nurci 8 ay 15 günlük oğlum var sabah 7 de uyanıyor 10 gibi uyuyor 1 saat ikinci uykusunu 3 gibi yapıyor oda 1 saat daha sonra uyumuyor tabi 7 -8 gibi uykusu geliyor huysuzlanıyor uyutunca daha tam anlamı ile uyanmıyor yani akşam uykusuna geçmiş oluyor gece de saatte bir hatta yarım satte bir uyanıyor sizlerin uyku düzeni nasıl acaba daha geç yatırsam gece uyanması azalır mı
Ylnsln Nurci benim bebeğim de 8 ay 18 günlük 8 de uyanış 11 de ilk uyku 2 saat uyuyor 13:00 da kalkış ikinci uykusu 3 saat 15 dk sonra yani 16:15 de onda da 1 saat uyuyor kaldırıyorum daha fazla uyumasın diye toplam 3 saat gündüz uykusu uyandıktan 3,5 saat sonra da yani 20:30-45 gibi de gece uykusuna yatıyor. Sizin bebiş kısa uyuyor o yüzden 3 uyku yaptırıp gündüz uykusunu toplam 3 saat yapabilirsiniz. Ya da öğle uykusunu uyandıktan sonra uykusunu uzatıp 2 saate bağlayabilirsiniz.
mss_12 Nurci 7 8 gibi gece uykusuna yatması tabi ki güzel ama bu yüzden gece sık uyanıyor.8 ay 7 günlük benim oğlum sabah 9.30 10 gibi kalkıyor .12.30 ilk uyku 16.30 ikinci uyku akşam 9.30 10 gece uykusu.ben böyle bir düzen kurdum.diğer 2 kızımdada öyleydi çok erken yatırmadım yani ben değil daha doğrusu kendileri öyle tercih ettiler.
balkizlar Nurci benim düzenimi yazmıyım ama 😅 sizin aralıklar çok açık yani 11 de uyanıyorsa 3 çok geç uyuması için.. 2 saatte bir uyutmayı deneyin eğer uyumuyorsa 2 uykuya düşmüştür.. o zaman da ilk uyku uyandıktan 3 saat sonra 2. Uyku 3-3.15 dk sonra gece uykusu da 3.5-4 saat şeklinde yapabilirsiniz
gul_999 Benim kizim da ayni boyleydi, aksam 7-8 gibi uyurdu gece saat 2 gibi uyanirdi sonra parca parca uyurdu, aksam 7-8 gibi uyudugunda uyusun ama 1 saatten fazla uyumasina izin vermeyin uyandirin
Nurci gul_999 işte benimki hiç kesintisiz 2 saat uyumuyor mesela 8 de uyuyor 12 ye kadar 2-3 kere uyanıyor emiypr geri uyuyor
Baloglumtoprak Benim oğlumda sekiz ay 11 günlük an önce uyuttum sabah 10 kadar dalan uyuyor 12 1 gibi bir saat öğlen uykusu üç dört gibi yine bir saatlim bir uyku yapıyor sonra 10 gibi falan akşam uykusuna yatırıyorum gece de iki üç kere falan uyanıyor
Nurci Baloglumtoprak iki üç kere uyansa dünyalar benim olur 😂 sanırım ben akşam uykusuna erken geçiriyorum gece uyuyacağı uykuyu 12’ye kadar uyuyor sonrası hep uyanma ile geçiyor
Nurci Ylnsln işte o akşam üzeri kısa uyduğu için akşam 7 gibi uykusu geliyor dayanamıyor huysuzlanıyor bende uyutuyorum. H sefer akşam uykusuna geçiyor ağlıyor ama gözleri kapalı emmek istiyor emiypr geri uyuyor sanırım benim gündüz uyku saat ve sürelerini düzenleme. Lazım
Ylnsln Nurci aynen gündüzleri kısa uyuduğu için dayanamıyor gündüz toplam uykusu 3 saat olursa akşam uykusuna da güzel geçer
mss_12 Nurci kızlar uyanmıyordu hiç sabah 9.30 gibi kalkarlardı.ama oğlum uyanıyor 3 kere falan oda bence acıktığından değil 2 fırt süt çekip tekrar uyuyor.gece beslenmesini 1 yaşında kesmeyi düşünüyorum bakalım.
Nurci Koydum kafaya değiştircem uyku düzenini 10 da uyudu 11 de kalktı şimdi tekrar uyutuyorum yarım saat falan da akşam uyutucam gece uykusuna 9 gibi geçircem bakalım
mss_12 Nurci bebek 8ayın içinde uyku gerilemesi yaşıyor olabilir.bizde yaşadık 2 hafta sürdü.inşallah sizinde öyledir geçer ve biter :) hepsi aynı olmuyor malesef bebek kendi karat veriyor bazı şeylere
Nurci momdlk hiç yok çünkü acaba açmı diye mama verdim 6 ölçek mama içti yarım saat olmadan yine uyandı