Habibe08 Beyaz ve renkli için güzel ve kalıcı kokulu leke çıkarmada etkili onerebilceginiz toz deterjanlari soylermisiniz hanımlar
Habibe08 uykusuzanne__ omo nunda bi sürü çeşiti var hangisini soyluyosunuz acaba resim filan atabilirmisiniz veya direk pakette yazanı
Habibe08 denizalismom sıvı deterjan kullaniyorum şuan ama baktım ki cok para gidiyo toza geri dönmeyi düşünüyorum bi kapak döküyorum temizlemiyo kokmuyo gibi geliyo direk devirincede ay çekmeden 4 lt deterjan bitiyo bırakmaya karar verdim bende valla
uykusuzanne__ Habibe08 hayır yanlış değil ben yurt dışındayım Türkiye de var mı bundan bilmiyorum 🤷♀️ ama cafursadan alıyorum ben oraya bakın bir
Habibe08 uykusuzanne__ ilk görünce aklıma geldi aslında da yurtdışı olduğunuz burdaki olanlara bakcaz artık
ElisaMom_ uykusuzanne__ yani senin paylaştığında yabancı dilden biseyler var belki bu yüzden demiştir yok diye😁
Habibe08 simseklivekalpli yoo valla kokan var ben yıkanan çamaşır kokmayinca yikanmamis gibi geldiği için sevmiyorum
Peri95 Habibe08 omo mor paket renkliler için, omo mavi paket beyazlar için. Çok güzel temizliyor kokusu da güzel..yumuşatıcı da actisoft (file) veya yumoşun lilyum, amber kullanıyorum. Onlarda çok kalıcı
Habibe08 Peri95 actisoftu bi türlü deneyemedim file market hic yok yakınımda baya uzakta var bende bingonun yumusaticilarini seviyorum bide kurutma makinesine atınca yumos kokusu kalmiyo çoğunda deterjan kokusu kalıyo ondan deterjani kokulu istiyorum
simseklivekalpli Habibe08 bingo oxyjen yasemin kokulu var, hipoalerjenik olduğu için bebekte kullanıyorum ama kokusu güzel.