shi Arkadaşlar kızım 1.5 yaşında ve sabaha kadar uyumuyor ne yapabilirim bana bi çare bulun çok yorgunum gerçekten
sencokbiliyon shi gündüz kaç kez ve kaç saat uyuyor ? Bide gece uyumadığım süreçte ağlıyor mu ? Diş sancısı olabilir mi
annesikjgg shi benim kızımda 14 aylık gece 12 den sonra her saat başı emmeye uyanıyo maalesef her gece yarın memeden kesicem diye karar alıyorum sabahına yine kıyamıyorum sütümde var ama çok yoruldum artık
bisenakillisinzaten shi hiç mi uyumuyor yoksa sık mi kalkıyor. Geceleri ağlıyor mu ve gündüz kaç saat uyuyor
nurrr126 Sık mı uyanıyor ? Yoksa uyumak mı istemiyor. Benim oğlum da 1 buçuk yaşında uyuyor ama saat başı uyanıyor emmeye çok zorluyor buda
shi annesikjgg canım bende hep mamadan keseyim diyorum ama çok korkuyorum 😂 basıma geliceklerden şimdi böyle mamayı bırakırsam ne hale gelirim blmiyorum
shi bisenakillisinzaten uyuyor ama yarım saat en geç 1 saatte uyanıyor agladıgıda oluyor kalkıp beşiğin tepesine çıkıp sürekli bize bakıyor yat diyorm yatıyor geri kalkıyo
shi Arkadaşlar gündüz 1 kez uyuyor 1 buçuk saat kadar daha sonra gece 11 de uyutuyorum uyuyor ama sürekli uyanıyor kımılkımıl dişten desem doğdugundan beri böyle okadar yoruldum ki artık ne yapacagımı bilmiyorum
Esraesra08 shi gündüz uykusu bir kereyse saat 11 çok geç gece yatması için bizde 1.5 yaşındayız sabah 8 de uyanırız öğlen 12 de yatar 13.30 da kalkar bir daha akşam 9 da yatırırım sabaha kadar deliksiz uyur (maşallah) uyku saatini değiştirin derim
shi Arkadaşlar gündüz 1 kez uyuyor 1 buçuk saat kadar daha sonra gece 11 de uyutuyorum uyuyor ama sürekli uyanıyor kımılkımıl dişten desem doğdugundan beri böyle okadar yoruldum ki artık ne yapacagımı bilmiyorum
bisenakillisinzaten shi ağrısi vardır dicektim ama hep böyleymiş 🥺 belki gece beslenmesini keserseniz düzelir
shi Esraesra08 benim kızım gece uyumadıgı için sabah 9 da dalıyor uykuya 11.30 da kalkıyor sadece bukadar o yüzden tekrar 3 te uyutuyor 5 te kalkıyor birdaha gece 11