Ayshenn btlbge 9 10 gibi yer yatar. Gece bir defa 4 5 gibi kalkıb yer sonra uyur. Sadece bir defa yer yani. Sabahda 7 8 gibi güne başlarız
alyayaz81 btlbge Gece istediği zaman besliyorum artık uyanmıyor o da. 12 gibi son beslenme yapıp bir daha 6-7-8 ne zaman uyanırsa
esraalic btlbge şu an kızım 10 aylık ama o zamanlarda kendisi ne zaman uyanırsa emziriyordum uyandırmıyordum uyumaya da ihtiyaçları var çünkü.
rumiiiz alyayaz81 benim de öyle ama daha ayı küçük kilo almasını etkiler mi acaba kalksam bile dürttüyorum uyanmıyor emmiyor
alyayaz81 rumiiiz uykuya da ihtiyaçları var , benim ikinci bebeğim. Ve ikisi de çok iyi gelişim gösterdi tabi içiniz rahat etmezse doktorunuza danışın 🤗
subrk rumiiiz uyanmıyorsa ellemeyin.Gece kendisi acıkırsa uyanır. Gece beslenmesine alışan bebekler ilerde de gece çok uyanıyor. Uyku da beslenme kadar değerli. İçiniz rahat etsin
suheyla92 btlbge her uyandiginda besleyin ama uyuyan bebegi beslemek icin uyandirmayin. Benim oglum 3-3bucuk saatte bir kalkardi emzirir geri yatirirdim.
Ayshenn btlbge yarın 5 ay olacak. Anne sütü 15 gün aldık biz sonra kesildi,veremedim. Mamayla besleniyoruz
Ayshenn btlbge yemey yedikten sonra dönüb ağzıüste kalıyorsa bazen yediğini kusa biliyo onun için yedikten sonra biraz kucağımda gezdirib sonra yere bırakıyorum. Yere koyulduğu an dönüyor çünkü. Başka zaman öyle sık sık kusma yaşamadık