Bebeğim 3 aylık 2 ay önce kilo alamamadan ve yüzdeki hafif döküntü ve kakadaki mukustan dolayı tahlil yapıldı. Lactoz intoleransı çıktı. 3 hafta diyet verdi dr. Ve ayrıca mama başladık. Diyeti yaptım mamayı verdim mukus devam etti ama kilo aldı döküntü hafifledi. İlk çocuğumda aşırı alerjik bi çocuktu. Ondan da bildiğim için dr diyeti çok kasmadan devam et dedi. 1 ay geçti. çok sıkı diyet yapmadım. Mama vermedim. Bugün kontrol vardı. Bebeğim 1 buçuk kilo almış. Yüzü gayet iyi durumda .Gelişimi gayet iyi dedi. Sadece mukus bana göre devam ediyor. Tahlil vermedik. Dr.un dediği sen mama kullanmamışsın, diyet yapmamışsın şuan tahlil vermemizin bir anlamı yoktur. Mama ver ve diyet yap 3 hafta sonra gel dedi. Kafamı karıştıran mama vermek istemiyorum sütte yetiyor çünkü. Kısacası böyle bi süreç yaşayan var mı? Neler yaptınız?. Kızım daha alerjik bi bebekti. Onda evet sıkı diyet yaptım. Ama dr.lar böyle yaklaşmamıştı.Dr.un bu yaklaşımı sinirimi bozdu. Alerji belki kalbe, vücuda bi zarar verebilir diyo tövbe tövbe😒 biraz uzun oldu ama kusura bakmayın