Asyaaihsnser benımkı 15 günlükken tam uykuya dalcagom sırada bi anda agzından burnundan fıkır fıkır ederek geldı sütüm hemen cevırdık vurduk ettik tepkısız kaldı elı ayagı düştü sesi cıkmadı tam ambulans geldı sırada kendıne geldı ben ölüp ölüp dirildim öldü sandım herkes şoka girdi ilk bu şekilde başladı sonra uykusuz geceler korkulr basladı biz anlamadık reflü oldugunu hatta gözetim için aldılar 3 gün küvözde kaldı arastırdılad acaba atak mı fln die ama reflüden kımse bahsetmedı bende hıc bılmıorm tabı etrafımdada duymadım sonra bebegım ne yese kusuo sütümü mamamı foşur foşur anında memede süt ıcerken bıle kusuodu hem kendımın hem bebegın kıyafet degıstırmekten artık bıkmıstım günde 50 kere sonra ben bigün eczacı arkadasımla konusurken benımde bebegım oyleydı AR mama var anti reflü ondan kullandım baya kesti dedi benımknde reflü vardı kendım teşhisi koydum dedi bebegım 2,5 aylık olmuştu bende arasturmaya basladım netten ve reflü olduna karar verdım :) bende AR mama kullanmaya basladım bayagı etkısı oldu kesılmesınde ama benım sütümü aynı sekılde anında cıkarıodu tabi bu sürecte bebegım 3 kere grip oldu 3. De zatüreye cevırdı hastalıktan basımı alamadıım ıcın eşim saolsun sürekli iş yerınden getırdı tam ıyılestı bıdaha bıdaha derken 3. De hstanede yattık reflü 2. Planda kaldı tabi havalarda sopuk korkudan dısarı doktorada goturemıorum artık en son zatüresi için kontrolde midesinede goturdum doktor gaviskon şaşe ve motilium ilaç verdi 3,5 aylıktı bebegım ve o reflu yuzunden acı cekıodu sureklı aglıodu uykudan uyanıp kusupodu fışkırtarak kusmaya basladı artık bosuna 3,5 ay acı cektırmısım bebegıme o ılaclarla bi duzeldı gıbı oldu taki bu cumartesı gunune kadar bırinin referansıyla bi doktora gittim oda bu ılaclara ek zatiden die bı surup ekledı ve dıger motilium surubu eczacı kullanılısını yanlıs yazmıss onu duzelttı onlarads devam et dedı cumartesı o ılacıda kullandıgımdan beri cok şükür ay maşallah diyim cok çektim artık sinirlerim bozuluodu ev ortalık üst baş degiştirmekten kusmuk ıcındeydık ınanamazsınız herkes hayret edıodu gören biz bole bısı gormedık die neyseki gectı şükürler olsun inş bidaha tekrarlamaz şuan 4 ay 8 günlüğüz inş 6 aydan sonra ılac kullanmayız kendı gecmıs olur 🙏🏻Uzun oldu kusr bakmayın içimi döktüm 🤗Çok çektim Allah yınede dermansız dert vermesın bunada şükür ❤️