annesinintatlisi Hanımlar perdeleri yıkayacağım. Beyazlasin diye kullandığınız yöntemler var mı? İnternette beyaz sirke toz şeker falan gördüm ama deneyimleyenler paylaşırsa benimle sevinirim.
amansallagitsin annesinintatlisi her perdenin kalitesi farklidir mesela ben evlendigimde ilk perde yaptirirken kaliteli yaptirdim simdi baska bi perde aldim kaliteli olmasina ragmen ince geldi bana yani yapisi fln onemli. Beyazlatici var marketlerde onlari alablrsn yada makineyi bi 10 dk calistirip gece sonra durdur sabah calstr olede gzl oluyor
Hilal_4444 annesinintatlisi geçen yıkadım perdelerimi deterjan gözüne önce çamaşır suyu döktüm sonra bulaşık tableti çözdürüp döktüm en son deterjan koyup uzun yıkama yaptım bembeyaz oldular
Hiilyuss mutluaanne bilemiyorum uzun vadede ne olur 4 yıllık evliyim bisi olmadı 😂 deterjan koyuyırum detrjanı almaya baslayınca o kapagı acıp çamasır suyu döküyorum o anda
3oglanannesi mutluaanne camasir suyu belirli Bi zaman sonra döker perdeleri denemeyin.insanlar boşunamı farklı yöntemler buluyor.yoksa bembeyaz dök camasir suyunu geç.
mutluaanne Hiilyuss 4 yıldır bişey olmadıysa sorun olmaz o zaman zaten 5.yıldan sonra değiştirelim sıkıldık artık perileri geliyor 😂