Bsmdg Atomu bebeği zayıf olan her anne biliyor sanırım. 1 haftada 1 kilo alan çocuklar gerçek mi yaa 🫣 benim bebeğim neden almıyor
Sermec27 Bsmdg O da abartı sanki ya biz yaklaşık 4-5 aydır kullanıyoruz atom Ama tabii düzenli vermedim Bir hafta verdim bir hafta vermedim düzenli bir şekilde vermedim 14,5 kilo ile başladık 5 ayda 2 kilo falan aldı 16.5 şu an
Bsmdg Sermec27 benim bebeğim ne kadar aldı bilmiyorum bi ara hasta oldu ve diş çıkardı aksine zayıfladı
Sermec27 Bsmdg yani bize biraz faydası oldu aylardır kilo almıyordu çünkü 2 ay sonra 4 yaş olacak 14.5 tu şu an 16,5 civarı biraz faydasını gördük biz ama ben tabii düzenli vermedim
Bsmdg Sermec27 ben günde 3 kez yemeklerden sonra yoğurda karıştırıp veriyorum. Bakalım faydasını görecek miyim. Bu arada sizin adınıza sevindim
Bsmdg Sermec27 atomu yapan kişi her yemekten sonra verin diyor. Daha fazlada verebilirsiniz diyor. O yüzden veriyorum bende
Sermec27 Bsmdg Ay bana fazla geldi ya Çünkü içinde fındık ceviz badem çiha Susam tahin bal bir sürü şey var günde 3 kere vermek bilmiyorum aşırı fazla olabilir o yüzden ben bir kere verdim