balkizim1 Malzeme olunca herkes yemek yapar mesele evde bisey yokken yapabilmek. Tavuk,et yok evde. Bi tane soganim kalmış bir patates. Makarnadan sıkıldık. Kuru fasylye desen simdi yetismez pismez. Çocuk ateşlendi pazara çıkamadım. Aparatıf ne onerirsiniz
Enu balkizim1 patatesli yumurta + yanına soğan kavurma ( ben varsa içine maydanoz da koyuyorum) peynir zeytin çay vs güzel bir akşam kahvaltısı 😅
Peri95 balkizim1 patatesli soğanlı salçalı bir bulgur pilavı yap yanına da ya salata, ya turşu, ya da sarımsaklı cacık. Yeşillik varsa marul cacığı veya roka cacığı da olur. 🌸
beyzzsenturkk_ balkizim1 chatgptye sorabilirsiniz ben öyle yapıyorum evde ki malzemeleri detaylı yazıyorum bana yemek tarifleri sunuyor çok pratik düşünmeye gerek yok😄😄😄
gul1616 balkizim1 ben dün fasulye yaptım geceden ıslatmadan . Fasulyeyi yıkadım iyice soğuk su koydum içine 1 tatlı kaşığı tuzla karbonat koyup kaynattım hafif pişmiş olana kadar pişirdim sonra suyunu döküp sıcak suyla duruladım . Kaynar suyun içine fasulye biraz yağ soğan sarımsak salça tuzunu baharatını koyup karıştırdım düdüklü de yarım saat pişirdim açıp biraz da suyu özdeşsin diye yüksek ateşte kaynattım çok güzel oldu yanına pilav misss 🤣