aybarssmom_ Kızlar bebeğim 15 aylık saç düzleştiricime dokundu eli yandı silverdin sürdük uyuyo şimdi acile gitmemiz gerekir mi yanık nasıl bi durumda olunca acile gitmek gerekir bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen
2_oglanannesi aybarssmom_ bi bakın çok su toplar deri altı yanık çok fazla gibi görünürse götürün hastanelerde hep hastalık. Aile hekimine götürebilirsiniz en azından doğru merhemi yazar. Antibiyotikli kremler var belki kullanırsınız geceleri mikrop kapmaz
aybarssmom_ yenianne01 bende götürmeyi düşünüyorum ama boş yere de hastane ortamına sokmak istemiyorum çok kararsız kaldım. Su toplayacak gibi duruyor çünkü
Deletedmom_984 aybarssmom_ yani şöyle söyliyim acilde hemsirelik yaptım ağır yanıklar olmadıgı sürece tedavi krem şeklinde oluyor. Su topladıysa bir götürün belki farklı bir tedavi yöntemi uygularlar gecmis olsun
allwrite Silverdin sürülmemeli diye biliyorum. Fito krem kullanmak gerek. Dermatolog Dr. Cansu Şahin’den dinlemiştim. Açık bir yanık oluştuysa hastaneye gitseniz iyi olur. Geçmiş olsun.