busragunesm Kızıma oyun hamuru alsam gözetimim altında oynasa daha erken mi sizce? Bayram dönüşü yeni oyuncaklar falan alayım bir kaç eğitici oyalayıcı harçlıklarıyla önerileriniz var mı kızlar
birprensesanesi busragunesm balık tutma oyunu var e bebekte birde dolaba yapışan hayvan ve meyve fügürlü magnetlerden alıcam benim kızımda 16 aylık beraber oynarız diye düşündüm hem el becerisi gelişir🙂fiyatlarıda makuldü oyun hamuru alırsam agzına atar benim minik o yüzden onu almam☺️
01012024 busragunesm ben puzzle magnetler aldım cırtlı kitaplar aldım oğlum hepsini ısırıyor magnetlerle hiç oynamadı resmen ancak bardak , vazo kavanozlar camları istiyor onun dısında ne aldıysam oynamıyor ya sadece geziyor oğlum ağlayacam😞
3kedili2bebekli busragunesm ben aldım gözetim altında kendim nasıl oynayacaklarını gösterdim 13 aydan beri her gün bir kere çıkardım 16. Ayda ağıza alinmayan bir şey olduğunu anladılar
mirrsu birprensesanesi benimki o magnetleri kemirdi bir tanesini bildiğiniz yemiş yani dişi kaşınıyor diye büyük ihtimal