mrsyildizkids Oğlum 19 aylık bu ay içerisinde sünnet ettirmeyi düşünüyoruz, İstanbul anadolu yakası Beykoz civarı sünnet ettirip memnun kaldığınız doktor var mı ?
Harrye23 mrsyildizkids bende ümran tip merkezinde yaptirdim 4 aylikken 1 saate yakin bekledik 1 haftada iyilesti
mrsyildizkids tgcyi maalesef yaptıramadık, oğlumun yumurta alerjisi var diye anestezi doktoru onay vermedi sünnet için. Alerji doktorundan onay raporu istedi bizden, bende şu anda 32 haftalık hamile olduğum için sünneti 3-4 yaşına erteledik :(
dogu2608 Merhaba, 2 buçuk aylıkken Medistate Hastanesi Rasim beyde sünnet yaptırdım. Çok memnun kaldım. Kasım ayında 10 bin civarındaydı fiyatı da.
tgcyi mrsyildizkids olsun saglik olsun hayirlisi olsun nasilsa yapilir yine sunnet, rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah☺️
mrsyildizkids Harrye23 0-6 aylık süreçte yapılması daha kolay oluyor, çok pişman olduk bebekken yaptırmadığımıza bizde…
esrature Pendik medipol hastanesi, Murat kılıça yaptırdık 3,5 aylıkken. Çok hızlı iyileşti memnun kaldık hastaneden ve doktordan
mrsyildizkids esrature biz istesekte yaptıramıyoruz artık bebeklik döneminde yapmak en iyisi aslında daha hızlı toparlanıyorlar. Oğlumun yumurta alerjisi olduğu için 3-4 yaşını beklicez :)
ysfemir Biz Kağıthane’de özel Levent hastanesinde yaptırdık Avrupa’da hastane arayan varsa ismet hoca iyiydi 10 güne toparladı 😇 fiyatı da iyiydı
Harrye23 mrsyildizkids bencede biz gittigimiz Zaman buyuk cocuklar vardi Bara aglamisti aglama sesi koridoraya geliyordu ilk gun biraz Seysi oldu 1 hafta da topladi kendisini