Burakgul1 Doğumdan sonra oluştu 3 yıldır çok sorunum yoktu ama 1 haftadır kaşıntı sızı şeklinde acı çok oluyor napabilirim
melmer Burakgul1 tek çözüm kabız sert dışkı yapmamak çok fena ben doğum sonrası oldum psikolojimi bozdu geçmiyor diye geçiyor yazanlar var ama yok şişlikler hala duruyor sert kaka yapıncada acıyor ama
kitapsever_ Burakgul1 doktora gitmednz mi hiç acaba bende dün gittim bana şurup ve krem verdi kullan diye ama şurubu kullanmak istemiyorum ishal ediyor diye
babyandmee Burakgul1 kıçımın üstüne oturamıyordum afedersin dahiliyeye gittim probiyotik verdi öyle düzeltim ne yaptıysam olmadı doğumdan sonra oluyormuş su iç bol bol lifli ye
Burakgul1 melmer bende tam tersi kabız olmuyorum ama bu ara affedersiniz ishal durumundan sonra oldu bu şikayetlerim
melmer dlrkrn geçtimi şişlikler yani agrı varmıydı peki kabız olmadınız geçti değilmi ay bende fenalardayım
melmer Burakgul1 evet ishal ve kabızlıkta oluyor kremler dayda saglıyor insanlara ama bende geçirmedi kabız oldum tekrar başa çok korkunç çok korkuyorum bende
dlrkrn @melmer geçti evet. Kabız olmamaya özen gösteriyorum yoksa tekrarlıyor. Krem çok iyi geldi bana.
melmer dlrkrn bende öyle güzel rahatlamıştım sert dışlıyla başa döndük, kabız olmamak için ne yaparsınız
Burakgul1 kitapsever_ gitmedim 10 gündür bu şikayetim var kabız değilim tam tersi affedersiniz ishal olduktan sonra bu durum başladı
kitapsever_ Burakgul1 bende hiç kabız olmadım ama bu sorun sezryandan sonra başladı bilmiyorum açıkçası ilaç verdi doktor ama şurup sıkıntı kremde baş ağrısı yapiyor
arifebertu babyandmee direk dahiliye mi gittiniz genel cerrah bakıyor diye biliyorum ben ama bende gitmek istiyorum daha dayanamıyorum çok ağrım oluyor ama hangisine gideceğimi bilmiyorum