buremcih Bebek için göz muayenesi ne zaman yaptirilmali en geç bebeğim şuan 53 günlük bir süresi var mi
naz2911 buremcih doktorumuz 2 ay kontrolüne getirdiğinde göz doktorunada randavu al bakılsın demişti 60 günlükken falan göz muanesi yapıldı canım
Sermec27 buremcih 3. Ay 9. Ay 15. Ay ve 2 yaş benm büyük oğlumun 2 yaşında belli oldu göz rahatsızlığı çok yüksek derecesi küçük oğlum da 10 aylık 2 kez gitti şimdiye kadar ve onunda sınıra yakın çıktı göz derecesi bakalım 15 aylıkken belli olacak tam olarak
happybaby61 buremcih 1 yaşına gelmeden mutlaka ilk göz muayenesi yapılmalı denilmişti doğduktan sorma yapılıyor zaten bi de 1 yaşına kader mutlaka bi kere yaptırın dediler bende 1 yaşına gelmeden yaptırdım açıkçası.
buremcih momas hmm 3.aya kdar gidin demişti bize de kafamda birkaç soru işareti olunca ertelemek istedim
buremcih yildizmom-2023 çok ağlar mı ya üzülüyorum açıkçası:(( duymuştum öyle olduğunu da emin olamadım bazı yerlerde sadece ışık tutuyorlarmis
kubra11111212 buremcih bizde 2 dk bile sürmedi ışıkları kapattı küçük bı ışıkla gözlerine baktı tamam bı sorun yok dedi gönderdi
yildizmom-2023 buremcih sizin kucaginizdayken bakıyor zaten ışık tutuyor bu kadar ağlamaz belki damla damlatirlen aglayabilir
momas buremcih hayır damlatılacaktı doktor baktı göz bebekleri açık gerek yok dedi 5 dk sürdü zaten muayene
saremomm_ buremcih 56 günlük benim bebeğimde doktoru hem göze hem kardiyolojiye gidin dedi ikisinden de randevu aldım götüreceğim henüz gitmedik
buremcih saremomm_ evet evet benimkisi de öyle dedi kardiyolojiye aldım hem o gün aşı da olacak göz için de o randevudan 1 gün önceye verdi fakat hastane uzak eşim sürekli izin alamıyor o yüzden göz şimdilik kalacak