Kizimin (23 ay) 3 ay once burnu akmaya basladi daha sonra geniz akintisina cevirip sadece geceleri olan balgamli oksuruk basladi. Bu 1 ay devam edince doktora gittik alerji testi istegi ige normal cikti ancak ecp diye bir deger yuksek diye direkt alerji dedi ( bu deger alerjinin o anki siddetini gosteriyormus fakat viral enfeksiyonda da yukselebiliyormus) fakat alerji ilaclarindan bir fayda gormedik acikcasi.Daha sonra neye alerji oldugunu belirlemek icin molekuler alerji testi olan alex yapildi ancak sadece balik cikti o da turkiyede olmayan baliklardi.Daha sonra baska bir alerji doktoruna da gosterdim alerji degil tek bu degerle alerji diyemeyiz dedi.Viral enfeksiyon kalintisi diyip agumentin verdi ve kizim iyilesti.Fakat daha antibiyotigi kullanirken burnu yesil akmaya basladi.20 gun aktiktan sonra ufak ufak yine balgamli oksuruge cevirdi ve bu sefer atesi cikti.O surede esim de hastaydi ondan bir sey gecti sanirim cunku doktorumuz kulagi kizarmis ve gogsu hiriltili dedi ve 39.5 ates vardi bu sefer de suprax antibiyotik recete etti suan yine iyi oksuruk bitti ates kesildi iyilesti fakat burun akintisi seffaf olarak devam ediyor.Biri alerji diyor biri degil diyor biri antibiyotik veriyor benim kafam artik iyice karisti.Doktora gitmekten de cok bunaldik hem cocuk hem ben surekli bu donguyu yasayan var mi baska?