Kontes0011 6 ay 20 günlük bebeğim var emziriyorum. 60 kilo ile başlamıştım ramazanı kilo almadan bitirdim çok şükür. Sabah güne nasıl başlarsam gün öyle bitiyor. Az yiyip başlıyorum inşallah. Hedeflerimi de küçük tutarak başlıyorum ilk hedefim 56.
degersizbirhayat_1 Kontes0011 çoook güzel motive edici bir post bende dün bugün dikkat etmeye başladım iyice kilo almışım çok mutsuzum iradem de yok pek ama vermek istiyorum artık
mystery1903 Kontes0011 insallah istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz 🤗 naçizane fikrim sucuk salam gibi sarkuterileri çıkarırsaniz daha hızlı kilo verebilirsiniz. Ben youtubeden leslie açıyorum. 15 dakikada 1 mil adim atmis oluyorum. Sizede tavsiye edebilirim. 💪🥰
aseladaaa İnşallah hedefinize en kolay şekilde ulaşırsınız 🥳. Bende aralıklı oruca biraz ara vermiştim yarın tekrardan başlayacağım inşallah
Kontes0011 degersizbirhayat_1 sabah sağlıklı az kahvaltıyla güne başlayınca ilerleyen saatlerde güzel geçiyor. Hedefi küçük tutunca da ulaşmak kolaj gibi geliyor
Kontes0011 Ara öğün 13:00 Tarçınlı Türk kahvesi Kuruyemiş ( fındık, hurma, ceviz, incir ) 500 ml bardakta su Gün içinde 3 litre su içiyorum 💧
Kontes0011 Kahvaltı 09:20 Öncesinde tarçınlı Türk kahvesi ve 1 litre su içtim. Spor da yapsam güzel olacak ama üşeniyorum 🙈
birzamanlarcukurova Kontes0011 akşamları ne yapıyorsunuz aslında en önemli kısım orası bende bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum aralıklı oruç yapıp inşallah hedeflere sağlıkla ulaşırız
Kontes0011 mystery1903 salamları da almış bulunduk dolapta duruyor kalmasın diye yiyorum 😀 öyle diye diye kilo alıyoruz gerçi 😀 Leslie yapsam güzel olacak 55 i göreyim de öyle başlayım dedim canım istemiyorum çünkü
Kontes0011 birzamanlarcukurova az yemeye çalışıyorum. Çok sağlıklı olmuyor onu düzene sokamadım o yüzden çekip motivasyon bozmak istemiyorum. Ama bazen 6 bazen 7 den sonra bişey yemiyorum.
birzamanlarcukurova Kontes0011 anladım bende akşamı bir tam oturtsam saat ve sonrasında bişey yememekte problem yok bende ama porsiyonlarım çok fazla