DenizRuya [silindi] Izmirdeyim çok hissedildi çok korktum ya kızıma sarildigim gibi koltuk kenarına geldim Allah beterinden korusun
MiracAlpinveUmutunAnnesi Mertinannesi34 evet canim gordum simdi bende istanbuldayim ama hissetmedim bazi arkadaslar hissetmişler
MiracAlpinveUmutunAnnesi [silindi] bende yatiyorum canim ozamanda yatiyodum bende sabit duruyodum ama salonda olsam hissederdim gecen de boule oldu yatakodasindaydim esim salondaydi hissetmis ben hissetmemistim
[silindi] Deletedmom41 pskilojikmen hasar😔saymayı unuttum artik balikesir depreminde 3 kez arka arkaya sallandık bessik yana uctu desem yeridir yuksek kattayım esim gececi emzirieken yakalandik dhaa öncede kizimla ayri odadayken allah razi olsun canim
efsaneisrafilova90 [silindi] Çok geçmiş olsun canim sen hamileydin galiba.doktorun sana kese küçük demoşti dimi?yoksa ben yalniş biliuorim.nasil oldu gebeliyin
Deletedmom41 [silindi] valla bizde çok korkuyoruz özellikle şu Marmara depremini beklemek çok zor korkuyla yaşıyoruz resmen Rabbim bizleri evlatlarımızdan ayırmasın inşallah
efsaneisrafilova90 [silindi] kurtajmi oldunuz?Çok geçmiş olsun.şuan kurtaj sonrasi tedavi aliyormusunuz peki?kurtaj sonrasi mutlaka tedavi lazim bilirsiniz her halde
[silindi] efsaneisrafilova90 kurtaj olmadim😔kese ufakti hapla düştü kontrol edildim parça kalmamis tutunanamis yavrum ki ruyamda gordum😔