kubratekn Dogum yapalı 7 ay oldu bacaklarım belim sürekli ağrıyor sakat gibiyim kızlar varmi byle hisseden yoksa sadece ben mi bileyim?
dayes kubratekn ben normal doğum yaptım ama belim uzun süre ağrıdı benim de. 2 yıl oldu şu an daha iyiyim
durukus24 kubratekn bacak değil ama belim oturduğum yerden kalkarken iki büklüm oluyor. Ayakta dururken bir şeye biraz eğilir gibi beklesem hemen tutuluyor gerilme ihtiyacı duyuyorum. Sezeryandan dolayı diye düşünüyorum çünkü doğumdan önce yoktu
canmanayvesuyu kubratekn bende de berbat bir bel ve sırt ağrısı var sabah yataktan zor kalkıyorum 8 ay oldu
durukus24 kubratekn pilatesin iyi geldiğini söyleyen tanıdıklarım oldu ama ben denemedim bilmiyorum o yüzden doğumdan sonra sanki üç gün cam açmışım da karşısında yatmışım gibi vücudumu hep tutulmuş hissediyorum
tahin kubratekn kan değerlerinize baktırdınız mı? Doğum sonrası toparlanmaları uzun sürüyor ve bazı değerlerin düşüklüğü bu ağrıları artırıyor
kubratekn canmanayvesuyu bnde uzun süre oturunca kalktığımda belim bükük yürüyorum yere oturursam hele daha kötü sezeryandan sonra sakat kaldim resmen 😞
kubratekn tahin takviye olarak demir kullanıyorum evet vitamin değerlerim henüz eski haline dönmedi dikkate alacağım teşekkür ederim