gzmbzgyk Kızım 3 aylık anne sütü emiyor fakat bazen mama vermek zorunda kalıyoruz çok nadir. Fakat denemediğim mama kalmadı hepsinde ağız dolusu kusuyor. Son çare hipp denedik o da aynı oldu sma bebelac aptamil hepsini denedik ve Reflü de değil
selambengeldim gzmbzgyk 120 cc bebekten bebeğe değişir siz kutunun üzerinde yazana takılmayın. Oğlum 2 yaşına kadar mama içti kutu üzerinde 210 cc yazıyordu ama oğlum 120den fazla içmiyordu. Bence mamayı fazla veriyorsunuz
liyadenizinannesi gzmbzgyk mama kutusuna bakmayın siz bebeğim 3 aylık sadcee mama ile besleniyor 60 ile 90 arası gidip geliyoruz siz bir önce 30 CC ile başlayın 1 ölçek 30 CC su deneyin
selambengeldim gzmbzgyk canım bence en son beslediğin saate göre ayarla. Mesela emdi diyelim aradan 3 saat geçince 60 cc dene. Emdikten bir saat sonra mama veriyorsan hazmedemez kusar
Kitsu Mamayı sindiremiyor ya da alerjisi olabilir mi ? Yeğenim yoğun bakımda kalırken mama vermişlerdi üstüne aradılar anne sütü bulun mama kabul etmiyor midesi diye.
pimiriya gzmbzgyk mamayı fazla veriyor olabilirsiniz benim bebeğim 5 aylık 120 cc içiyor 3 aylık bebeğe 120 bence çok fazla
liyadenizinannesi gzmbzgyk tamam 30 CC verin doymadiginda zaten tepki verir hemen bı 30 CC daha yapın verin
arasssmommm gzmbzgyk 9 aylık bebeğim tek seferde o kadar içmiyor 3 4 saatte yapmıyordum beslemesini 3 aylıkkende 30 yap doymazsa ver 1 saat sonra tekrar 30 yap öyle dene