Kuzey34 Ejderhahavva libalaks marka lavman var bebekler için ondan alabilirsin canım bebek hemşiresiyim hastanede onu kullanıyorduk 3.45 tl idi en son
Mucize_istiyorum22 Ejderhahavva iki tatli kaşığı zeytinyağı icirseniz faydalı olur eğer denemedyseniz
Selma58 Ejderhahavva zeytin yağı denediniz mi bide poposunada sürün zeytin yağı bide erik suyu deneyin geçmiş olsun
Ozgecomelek01 Ejderhahavva doktor bize fitil yazdı o anlık çözüm için bağırsakları düxene girsin diyedr duphalac şurup verdi
Mom091 Kuzey34 bu lavmanı bebeğim iki aylıktı doktor yazmıştı. Hep evde bulunduruyorum zor zamanlarda kullanıyorum mecbur kaldığımda. Kesinlikle süper bir şey😊
Ejderhahavva Mom091 evet baya super de işte yan etkilerini falan okuyunca insan zarar mı veriyor yoksa iyi bişey mı yapıyor insanin kafası karışıyor yaptik mecburen bugün
Kuzey34 Mom091 evet canım çok güzel rahatlatıyor bebekleri. Benim bebeğimde zorlanıyor ama şuan zeytinyağı ile poposuna masaj yapıyorum yapıyor. Bende alıcam bu gidişle ☺️
Deletedmom136 Libalaks komşum doktor kızıma getirmişti daha çok küçüktü yapamıyordu o da onunla yaptırdık
Mom091 Ejderhahavva 10 aydır çok şükür bir yan etkisini görmedim. Çok zorda kalmadıkça kullanılmamalı tabiki😊